Food industry.tif

Wasplek

Help uw team meer tijd te besteden aan productie, met handige en efficiënte manieren voor zorgvuldig handen wassen en drogen. Onze aanbevelingen voor wasplekken helpen u de verspreiding van bacteriën voor, tijdens of na een werkdag tegen te gaan.

Poetsen en handen drogen


Aanbevolen producten

Ons poetspapier Tork Reflex Wiping Paper Plus is zacht, absorberend en sterk genoeg om snel de handen te drogen. Gemorste vloeistoffen kunnen eenvoudig worden opgeveegd. Met onze Tork Reflex Centerfeed Dispenser met vel-voor-vel uitgifte heeft u maar één hand nodig om een handdoek te pakken. De volledig afgesloten dispenser is spatwaterdicht en dus gemakkelijk te reinigen. Bovendien wordt de hygiënische inhoud zo beschermd tegen vuil en vocht.

Zeep


Aanbevolen producten

Tork Extra Hygiene Liquid Soap voorziet een extra hygiënische handenwas zoals in voedingsmiddelenindustrie en keukens. Extra hygiënisch handenwassen vermindert het risico op voedselbesmetting geassocieerd met slechte handhygiëne. Geschikt voor alle hygiënekritische omgevingen. Zonder parfum en kleurloos, minimaliseert de kans op allergische reacties en huidirritatie. Tork Extra Hygiene Liquid Soap is zacht voor de huid en zacht voor het milieu dankzij het Nordic Swan ecolabel. 

Handdroging


Aanbevolen producten

Het Tork Matic® handdoekrolsysteem (H1) heeft een grote capaciteit waardoor deze ideaal is voor drukbezochte sanitaire ruimten. Met de Tork Matic® Blue Hand Towel Roll heeft u ruim 600 handdoeken op voorraad. Met deze blauwe handdoek kunt u voldoen aan de hygyiënecodes.