Food industry.tif

Reiniging

Behaal hygiënische resultaten op een efficiëntere manier en zorg dat uw machines schoon en goed blijven werken. Houd onze duurzame poetsdoeken en hygiënische dispensers die zijn goedgekeurd voor voedselcontact in de buurt. Op die manier worden uitgebreide schrobbeurten en regelmatige onderhoudstaken sneller volbracht. En kunt u zich richten op het belangrijkste: de voedselbereiding.

Werkdoeken


Aanbevolen producten

Onze duurzame Long-Lasting Cleaning Cloths gaan lang mee en zijn uiterst absorberend en goedgekeurd voor contact met voedsel. U kunt ze herhaaldelijk uitspoelen en opnieuw gebruiken zonder dat ze scheuren. Ze worden een voor een vrijgegeven door onze handige dispenser voor gevouwen werk- en poetsdoeken en zijn goed te gebruiken met oplos- en reinigingsmiddelen om uw reinigingstaken te versnellen. Deze spatwaterdichte dispenser kan worden gemonteerd met sterke magneten, zuignappen of muursteunen en kan daarom bijna overal worden gebruikt.

Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser

Tork Gevouwen Reinigi...

Artikel : 654008

Zeep


Aanbevolen producten

Tork Olie en Vet Vloeibare Zeep wordt aanbevolen voor licht bevuilde, vettige en olieachtige handen. Het is een milde vloeibare crèmezeep, dermatologisch getest en met een rijk, crèmeachtig schuim. Tork Olie en Vet Vloeibare Zeep is vrij van parfum en kleurstoffen en heeft daardoor een verminderd risico op een allergische reactie. De zeep is gecertificeerd met het Nordic Ecolabel.

Tork Olie en Vet Vloeibare Zeep

Tork Olie en Vet Vloe...

Artikel : 420401

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560008