Wiping and Cleaning 4.tif

Afnemen en reinigen

Help uw klanten met minimale moeite de beste reinigingsresultaten te behalen. Bekijk onze uitgebreide assortiment van professionele reinigingsdoeken. Elke doek is speciaal ontworpen voor specifieke taken. Met de juiste doek kan de taak sneller en met minder moeite volbracht worden.
Kies de juiste wiper
Kies de juiste dispenser

Afnemen en reinigen

Afnemen in het productiegebied

Gemorste vloeistoffen opnemen en absorberen of vuil en stof opvegen zijn gebruikelijke taken die voorafgaan aan productiewerkzaamheden. Hoe sneller ze worden volbracht, hoe sneller u aan het werk kunt. Onze multifunctionele werkdoeken zijn sterk, flexibel en absorberend. Ze zijn ideaal om te zorgen dat gereedschappen droog, oppervlakken schoon en complexe onderdelen operationeel blijven. Met een dispenser binnen handbereik is het geen opgave om een werkdoek te vinden.
Onze aanbevelingen

Reiniging

Door regelmatig onderhoud, zoals het verwijderen van vuil en hardnekkige vlekken van oppervlakken, machines en gereedschappen, wordt uitvaltijd tot een minimum beperkt. Onze doeken (droog of in combinatie met water, oplosmiddelen of reinigingsmiddelen) helpen bij het reinigen. Onze reinigingsdoeken gaan langer mee dan papier en werken snel om tijd en geld te besparen.
Onze aanbevelingen

Poetsen

Voor een glanzend beschermlaagje is wat polijstmiddel inwrijven met een poetsdoek de beste keuze voor alle oppervlakken. Het geheim zit 'm in het gebruik van een speciaal hiervoor bestemde doek die zacht genoeg is om niet te krassen en zonder moeite het polijstmiddel kan aanbrengen. Onze duurzame, speciaal vervaardigde poetsdoeken absorberen het polijstmiddel en geven het gelijkmatig vrij, waardoor de taak sneller wordt volbracht en het resultaat nog beter wordt. 
Onze aanbevelingen

Wasplek

Bespaar tijd met Tork-producten ingerichte wasplekken die zich binnen handbereik van uw medewerkers bevinden. Hoe sneller handen gewassen en gedroogd zijn, hoe sneller aan de volgende taak kan worden begonnen.
Onze aanbevelingen

Sanitaire ruimte

Tork biedt een groot assortiment kwaliteitsproducten voor de sanitaire ruimte om voor uw klanten en medewerkers te zorgen. De systemen zijn hygiënisch, eenvoudig in gebruik, hebben een hoge capaciteit, zijn efficiënt en kostenbesparend en zijn allemaal te vinden in ons assortiment voor sanitaire ruimten.
Onze aanbevelingen