FSC.tif

Facilitaire dienstverlening

Of u nu facilitair manager bent of deel uitmaakt van een schoonmaakploeg: we willen uw leven een beetje makkelijker maken. We bieden een volledig assortiment van reinigingsbenodigdheden, dispensers en verkoophulpmiddelen van Tork voor schoonmaakbedrijven en verkopers. Alles wat we doen is ontworpen om u en uw klanten te helpen om de standaard schoonmaaktaken die in elk bedrijf uitgevoerd moeten worden snel te volbrengen. Als dat eenmaal gebeurd is heeft iedereen meer tijd voor de zaken die het belangrijkst zijn voor hun klanten.

Tork Color Coded Cloths


Onze Tork Color Coded Cloths zijn er in vier kleuren om taken te scheiden en om kruisbesmetting te voorkomen. Ze zijn sterk en kunnen meerdere keren worden gebruikt, en ze zijn door ISEGA goedgekeurd voor afnemen met contact met voedingsmiddelen.

Tork Coloured Long Lasting Gevouwen Reinigingsdoek

Tork Coloured Long La...

Artikel : 194450

Tork Coloured Long Lasting Gevouwen Reinigingsdoek

Tork Coloured Long La...

Artikel : 194650

Tork Wet Wipes


Onze Tork Wet Wipes verwijderen gemakkelijk vuil, olie en vet voor het reinigen van oppervlakken. Ze zijn zacht voor de huid en geurvrij, en worden geleverd in een handige verplaatsbare emmerdispenser.

Tork Surface Cleaning Vochtige Doeken

Tork Surface Cleaning...

Artikel : 190594

Tork Hand Cleaning Vochtige Doeken

Tork Hand Cleaning Vo...

Artikel : 190592

Tork Wiper Centrefeed


Ons systeem Tork Wiper Centrefeed M2 met multifunctioneel papier voor handen en oppervlakken is ideaal voor alle soorten lichte reinigings- en poetstaken.

Tork Centerfeed Poetspapier Dispenser

Tork Centerfeed Poets...

Artikel : 559008

Tork Wiping Plus Centerfeed Poetspapier

Tork Wiping Plus Cent...

Artikel : 130044

Tork Cleaning Cloth


Onze Tork Cleaning Cloths en W4-systeem worden gebruikt met reinigingsmiddel en oplosmiddel en bieden sterke, absorberende doeken die meerdere keren kunnen worden gebruikt. Bovendien zijn ze zacht en flexibel. Ideaal voor het reinigen van kleine, gladde voorwerpen.

Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser

Tork Gevouwen Reinigi...

Artikel : 654000

Bekijk onze producten, diensten en aanbevelingen voor facilitaire dienstverleners

Tork Easy Handling™

Door onze ergonomische ontwerpen en de functies van Tork Easy Handling™ wordt het werken met dozen en vullingen eenvoudiger. Hierdoor kan het onderhoudspersoneel tijd en moeite besparen. Standaard taken worden sneller en gemakkelijker volbracht. Hierdoor hebt u tijd en energie over voor belangrijkere werkzaamheden. Onderzoek heeft uitgewezen dat onze Tork transportverpakkingen door vele handen gaan voordat de producten uiteindelijk uitgepakt en gebruikt worden. Bovendien weten we dat schoonmakers vaak last hebben van werkgerelateerde gezondheidsproblemen als gevolg van een lastige werkomgeving en zware fysieke werkzaamheden. Omdat er wereldwijd iedere week wordt gewerkt met grote hoeveelheden verpakkingen van hygiëneproducten, dachten we dat we echt verschil kunnen maken door onze transportverpakkingen te verbeteren. Met behulp van biometrische gegevens en ergonomie verzekeren we dat we oplossingen vinden met het meest gebruiksvriendelijke design. Tegenwoordig hebben we verschillende oplossingen voor transportverpakkingen die het werkleven voor onze eindgebruikers sneller, eenvoudiger en ergonomischer maken.
Onze aanbevelingen

Meer weten over andere focusgebieden?

Kitchen.tif

Keuken

Uw keuken, restaurant, bar of café hygiënisch en schoon houden is een stuk eenvoudiger met werk- en poetsdoeken die voor deze taak bedoeld zijn. Van het afnemen van tafels tot het schoonmaken van de keuken, onze speciaal vervaardigde werk- en poetsdoeken helpen u elke taak snel en met zekerheid aan te pakken. Onze aanbevelingen
Wiping and Cleaning 1.tif

Afnemen en reinigen

Blijf met duurzame, hygiënische poetsdoeken en dispensers op schema met uw dagelijkse werkzaamheden wanneer u die ene olievlek verwijdert of een tafel afneemt. Wij hebben wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Zodat u zich kunt richten op datgene dat voor u het meest van belang is. Onze aanbevelingen
Dining.tif

Restaurant

Maak indruk en creëer de gewenste sfeer met combinaties van servetten en tafelaankleding die uw thema helemaal compleet maken. Of u nu snelle snacks, alleen drankjes of vijfgangendiners serveert: wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen met producten die de efficiëntie en functionaliteit leveren die u nodig hebt. Onze aanbevelingen